I made it!

Aaah, 1,5 timme på gymmet, I rock! Inget är så skönt som att spendera timmen efter träning i en ångbastu med en bra hårinpackning smältande i barret. Nu sitter jag bara och försöker motså suget efter cola...what to do, what to do...Jag klarar mig ganska bra hela dagen utan något sockersug men på kvällen är det fan i mig omöjligt, enda lösningen är typ att gå och lägga sig och sova. Men hur kul är det halv sju? Nej tack, har ni bra tips mot sötsuget, let me know, and let me know NOW!

Nu ska jag vara hurtig

Slutade jobbet ett idag, skönt som tusan. Lugn dag helt och hållet faktiskt, inte ofta det händer. Min studsighet har återvänt och jag är lättad, inte likt mig att vara deppig och grå. Så nu har jag styrt upp lite jobbpyssel till Fashionway och ska iväg och gymma. Typiskt mig att aldrig kunna stressa ned, styr hela tiden upp nya projekt...Hmm...skulle nog behöva en rekreationsresa eller två.

Anyhow, mer uppdateringar ikväll, nu till helvetet!

Hey honey, it's your life passing by

Vissa dagar känns så totalt...meningslösa. Som om de bara skulle kunna försvinna ur kalendern utan att märkas, de var ändå bara en transportsträcka till nästa dag. En sådan där dag som bara börjar och sedan slutar utan att något speciellt har hänt. Jag blir håglös av att tänka så, fick jag välja skulle varje dag vara spännade och utvecklande och fantastisk och alldeles, alldeles...underbar. I timmar kan jag vara nedstämd över ingentingdagar. Men så tänker jag, lite överdrivet positivt kanske, att varje dag är ju faktiskt fin på sitt sätt. Det finns inte en dag i mitt liv som BARA har varit dålig helt igenom, för det finns alltid något att uppskatta. Idag har orken varit noll men jag har världens bästa vänner och världens bästa ninja som muntarar upp mig, bara genom att finnas där. Nu ska jag ned till staden och unna mig en latté eller två på något café med en bra bok som sällskap, fota ett jobb till Fashionway, vandra runt lite i allmänhet och sedan hem och gosa ned mig under ett täcke. Det är en ganska fin eftermiddag det med.

Fem bra saker som har hänt idag;
  • Jag lyckades äntligen med lunchen på mitt jobb. Rätt mat till rätt barn vid rätt dukning osv.
  • Mina arbetskamrater på Storsjöhallen är underbara.
  • Jag har pannkakor i kylen till middag.
  • Jag ska få börja tidigare och istället sluta tidigare vilket passar mig utmärkt eftersom jag är en morgonmänniska.
  • Vattenledningen på jobbet är lagad så jag slipper bära vatten i en papperskorg 300 m från en kran på gatan.

Handen på huvudet!



Haha, åh så kusligt snyggt med bilder i olika storlek. Or not. Men det är tyvärr allt jag hinner med för nuläget, även om det kliar i min estetiska ådra.

Mössa, Indiska.
Herrskjorta, H&M
Klänning och leggings, AA
Skor, Din sko

Thank God I live in Norrland







Så underbart att vakna till detta fina varje morgon. Jag kanske är inskränkt, men dör jag utan att ha bott någon annanstans än här i norr så är jag fullkomligt nöjd. Hela Sverige är vackert på sitt sätt, men jag älskar den bitska vinden här, de snötyngda träden och den sjungande isen.

Okej, jag vet att det har varit mycket omgivningsbilder nu, bättre kommer, I promise!

Im back bitches!

Sådärja, efter en lång och behövlig julledighet är jag tillbaka. Dock kommer bloggandet att bli något sporadiskt då jag inte har tillgång till internet hemma hos Ninjan där jag numera bor 90% av tiden.



Bjuder på en dagens outfit från mitt gömställe. Dagen då bilden togs var det ca -18 och det knakade i isen. Underbart.

Smurfblå täckbyxor, mammas gamla.
Fuskpäls, H&M.
Gamla vantar.
Ännu äldre mössa och halsduk.
Skorna är så gamla att jag inte minns var de kommer ifrån.

Fan vad snyggt.

RSS 2.0