Sommarnatt



Den här bilden är tagen från min balkong i somras, någon sommarnatt i början av augusti. Jag blir full av längtan och lite saknad när jag ser den, lite vemod. Jag var så upprymd den sommaren, allt var osäkert men på ett bra sätt, spännande och fullt av möjligheter. Sommaren är tiden då jag lever upp, då jag blomstrar som mest. Hela vintern vill jag gå i ide, mitt liv är ett vakum. Sova, jobba, äta, sova. Samma sak, varje dag. På sommaren är allt ett blurr av grillfester, nattbad, roadtrips, spontanitet, vad som helst kan hända. Mirakel också.

Jag minns precis natten jag tog den där bilden, klockan var nästan fyra och jag var på väg hem efter en fest. Natten var sval och ljum och jag kände mig som den enda personen i hela världen. Runt om mig var allt tyst, det fanns ett lugn, en ro, överallt. Men mitt hjärta fladdrade som en kollibries vingslag för jag var så upprymd. Av allt. Hög på livet.

Nu är man fast i vintertugget. Slaskigt ute. Ingen varm bris och inga mygg. Men efter regn kommer solsken heter det ju, och efter vintern kommer vår och efter vår kommer sommar. Snart går jag i sommarnatten igen.

Nu luktar det äppelpaj från köket, inte fy skam det heller!

Vemod



Skitdag.

Tog på mig min klänning från andra världskriget för att försöka påminna mig om vilken tur det är att jag inte lever i (före detta) nazityskland i alla fall. Clutchen var min farmors mors och jag älskar den. Det är underbart med gamla ting som har en historia, att den tillhört min farmor gör det bara ännu bättre. Hon tittar nog ned på mig nu och håller en tumme för att kvällen ska bli bättre än vad dagen var (eller så skrattar hon lite över hur mycket jag kan jaga upp mig över småsaker).

Om inte annat så ser jag ut som en huvudfoting på bilden vilket är ganska kul. Vad fasen, jag bjuder på den, skratta bör man annars dör man!

Hi beautiful





Tänkte dela med mig av en av mina favoritbloggar såhär på kvällskvisten, för nattugglor som inte måste lägga sig nu för att orka upp och jobba imorgonbitti. Ja, jag måste upp och jobba.

Nighty´night!


In the night they come







T-shirt gammal H&M barn, jeans second hand, hatt H&M herr.

Dagens pepplåt


It's on!



Woho! Idag finns några bilder uppe på FashionWay, gud vad kul! Kika in och kolla vettja´.

Starstruck



I lördags var jag på en liten fika tillsammans med söta Emma och ett par andra, modeintresserade, umeåtjejer. Det var grymt trevligt och inspirerande och jag hoppas att man snart får stöta på dem igen! Emma var lika fin och trevlig som hon ser ut i bloggen och det är verkligen jättekul att vi nordbor får lite uppmärksamhet i bloggvärlden. Vi tog lite streetstylebilder, gav våra bästa shoppingtips och tanken är väl att det ska komma som ett reportage om Umeå på www.fashionway.se . Spännande!

Bilden är lånad av fina Frida

Fake it like you shake it

 

Fuskpälsväst BikBok, tröja H&M, leggings AA, skor Din sko



Avslutar med svincool tjackhoraposé.

Hi baby



Igår hittade jag en ny vän på BikBok som fick följa med mig hem.
Fejk såklart, mjuk och gosig ändå.
Vi kramades hela kvällen.

RSS 2.0